Νέα υπηρεσία e-logistis

Νέα υπηρεσία e-logistis

Η ηλεκτρονική ενημέρωση και ο ηλεκτρονικός χειρισμός πληθώρας υποθέσεών μας έχει μπει πια στην καθημερινότητά μας.

Η διενέργεια αγορών, η πληρωμή λογαριασμών, η ανανέωση της ασφάλειας αυτοκινήτου, η υποβολή αιτήσεων για τη λήψη εγγράφων από δημόσιες υπηρεσίες και πολλά άλλα είναι δυνατόν να διεκπεραιωθούν από το σπίτι ή τον χώρο εργασίας μας, ηλεκτρονικά, μόνο με την χρήση ενός υπολογιστή, ή ακόμα και μέσω ενός κινητού τηλεφώνου.

Στο πλαίσιο αυτό, πλέον, το CityTax σας προσφέρει τη δυνατότητα να κάνετε την φορολογική σας δήλωση ή να αιτηθείτε τη λήψη επιδόματος παιδιών από το σπίτι σας με 3 «κλικ».

Διαθέσιμες υπηρεσίες

 

Συγκεκριμένα, το γραφείο μας δημιούργησε μια εύχρηστη ηλεκτρονική πλατφόρμα για την διεκπεραίωση των λογιστικών εργασιών – «αναγκών» σας. Μπορείτε εύκολα να αγοράσετε το πακέτο υπηρεσιών που σας ενδιαφέρει με 3 απλά και εύκολα βήματα:

  • Απαντάτε στο ερωτηματολόγιο που έχουμε φτιάξει για εσάς.
  • Αν είστε δικαιούχοι οποιουδήποτε επιδόματος/ επιστροφής φόρου/ απαλλαγής/ άλλου κινήτρου προχωράτε στην καταχώρηση των στοιχείων σας.
  • Προβαίνετε στην πληρωμή σας.

 

Εμείς με τη σειρά μας αναλαμβάνουμε για εσάς την διεκπεραίωση της λογιστικής εργασίας – υπηρεσίας με την υποβολή των σχετικών δηλώσεων/ αιτήσεων την ίδια ημέρα!

Κάντε την εγγραφή σας στην σελίδα μας και ενημερωθείτε ΠΡΩΤΟΙ για τις νέες υπηρεσίες και τα παρεχόμενα επιδόματα. 

Επισκεφτείτε την νέα μας πλατφόρμα πατώντας εδώ.

Leave a Reply