Ποιοι είμαστε

Η ηλεκτρονική ενημέρωση και ο ηλεκτρονικός χειρισμός πληθώρας υποθέσεών μας έχει μπει πια στην καθημερινότητά μας.

 

Η διενέργεια αγορών, η πληρωμή λογαριασμών, η ανανέωση της ασφάλειας αυτοκινήτου, η υποβολή αιτήσεων για τη λήψη εγγράφων από δημόσιες υπηρεσίες και πολλά άλλα είναι δυνατόν να διεκπεραιωθούν από το σπίτι ή τον χώρο εργασίας μας, ηλεκτρονικά, μόνο με την χρήση ενός υπολογιστή, ή ακόμα και μέσω ενός κινητού τηλεφώνου.

 

Στο πλαίσιο αυτό, πλέον, το CityTax σας προσφέρει τη δυνατότητα να κάνετε την φορολογική σας δήλωση ή να αιτηθείτε τη λήψη επιδόματος παιδιών από το σπίτι σας με 3 «κλικ».

 

Συγκεκριμένα, το γραφείο μας δημιούργησε μια εύχρηστη ηλεκτρονική πλατφόρμα για την διεκπεραίωση των λογιστικών εργασιών – «αναγκών» σας. Μπορείτε εύκολα να αγοράσετε το πακέτο υπηρεσιών που σας ενδιαφέρει με 3 απλά και εύκολα βήματα:

 

1) Απαντάτε στο ερωτηματολόγιο που έχουμε φτιάξει για εσάς.
2) Αν είστε δικαιούχοι οποιουδήποτε επιδόματος/ επιστροφής φόρου/ απαλλαγής/ άλλου κινήτρου προχωράτε στην καταχώρηση των στοιχείων σας.
3) Προβαίνετε στην πληρωμή σας.

 

Εμείς με τη σειρά μας αναλαμβάνουμε για εσάς την διεκπεραίωση της λογιστικής εργασίας – υπηρεσίας με την υποβολή των σχετικών δηλώσεων/ αιτήσεων την ίδια ημέρα!

 

Κάντε την εγγραφή σας στην σελίδα μας και ενημερωθείτε ΠΡΩΤΟΙ για τις νέες υπηρεσίες και τα παρεχόμενα επιδόματα.

 

Η CitytTax είναι μια εταιρεία Λογιστών, Φοροτεχνικών και Συμβούλων Επιχειρήσεων, για περισσότερο από 30 χρόνια. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των οικονομικών και φορολογικών φοροτεχνικών εργασιών με λογιστική και φοροτεχνική στήριξη φυσικών προσώπων (μισθωτοί, συνταξιούχοι, επαγγελματίες) και εταιρειών κάθε νομικής μορφής και μεγέθους.

 

Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, την συνέπεια και την αξιοπιστία μας, έχει κτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

 

Είμαστε σε θέση να ακολουθούμε κάθε αλλαγή στο φορολογικό σύστημα, ένεκα της συνεχούς και αδιάκοπης ενημέρωσης και άμεσης εφαρμογής όλων των οικονομικών και νομοθετικών μεταβολών, τόσο σε επίπεδο γνώσης όσο και σε μηχανογραφημένης λογιστικής υποστήριξη. Είμαστε έτοιμοι κάθε στιγμή για παροχή συμβουλών και στρατηγικών αντιμετώπισης κάθε επιχειρηματικού, επενδυτικού και φορολογικού προβλήματος που απασχολεί τους πελάτες μας.

Ασφάλεια συναλλαγών
Paypal / Visa / Mastercard
Άμεση Διεκπεραίωση
Απο το λογιστικό μας γραφείο
Προστασία Δεδομένων
Εφαρμογή GDPR

Αρχική | Τι είναι το e-logistis | Συχνές ερωτήσεις

Η διαδικτυακή πλατφόρμα e-logistis έχει αναπτυχθεί απο το λογιστικό γραφείο City Tax.