Νέα

ΕΠΑνεΚ - ΕΣΠΑ 2014-2020

ΕΠΑνεΚ – ΕΣΠΑ 2014-2020

Αύριο Παρασκευή 14/05/2021 ξεκινούν οι αιτήσεις για την επιδότησης εστίασης με την μορφή μη επιστρεπτέας επιχορήγησης.

(more…)
Μείωση ενοικίου Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2021

Μείωση ενοικίου Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2021

Μετά από πολύ αναμονή, δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η απόφαση σχετικά με τον προσδιορισμό πληττόμενων επιχειρήσεων για την υποχρεωτική απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής του συνολικού μισθώματος (100%) ή του 40% του συνολικού μισθώματος για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2021.

(more…)
Προδημοσίευση ΕΣΠΑ Επιχορήγησης «e-shop»

Προδημοσίευση ΕΣΠΑ Επιχορήγησης «e-shop»

Προδημοσίευση της Δράσης «e-λιανικό» έχει στόχο την επιχορήγηση ΜμΕ επιχειρήσεων για την δημιουργία ή την αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) προκειμένου να στηριχθεί η λειτουργία τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας κορωνοϊού (COVID-19),
(more…)

Τα πλαίσια προστασίας των επιχειρήσεων, εργαζόμενων και ελευθέρων επαγγελματιών για τον Μάρτιο και Απρίλιο.

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα σας παρουσιάζουμε συγκεντρωμένα τα πλαίσια προστασίας των επιχειρήσεων,εργαζόμενων και ελευθέρων επαγγελματιών για τον Μάρτιο και Απρίλιο.

(more…)

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και σας παρέχουμε με ασφάλεια τις λογιστικές υπηρεσίες μας!

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας και και σεβόμενοι τα έκτακτα μέτρα που έλαβε η Κυβέρνηση για την απαγόρευση της κυκλοφορίας δίνουμε σε όλους την δυνατότητα να λαμβάνουν τις υπηρεσίες μας ηλεκτρονικά.

(more…)

Απαγόρευση Κυκλοφορίας

Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση από τις 23/3/2020 έως 6/4/2020 υπάρχει πανελλαδική απαγόρευση κυκλοφορίας. Το πρόστιμο των 150€ επιβάλετε σε περίπτωση μη τήρηση των παρακάτω περιορισμών.

Επίδομα Γέννας

Επίδομα Γέννας

Άνοιξε η πλατφόρμα στην οποία θα γίνεται η υποβολή των αιτήσεων από όσες μητέρες απέκτησαν παιδιά από 01.01.2020 προκειμένου να τους χορηγηθεί επίδομα ύψους 2.000 ευρώ μέσω του ΟΠΕΚΑ.