Ποιοι είμαστε

Η CitytTax είναι μια εταιρεία Λογιστών, Φοροτεχνικών και Συμβούλων Επιχειρήσεων, για περισσότερο από 30 χρόνια. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των οικονομικών και φορολογικών φοροτεχνικών εργασιών με λογιστική και φοροτεχνική στήριξη φυσικών προσώπων (μισθωτοί, συνταξιούχοι, επαγγελματίες) και εταιρειών κάθε νομικής μορφής και μεγέθους.

Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, την συνέπεια και την αξιοπιστία μας, έχει κτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Είμαστε σε θέση να ακολουθούμε κάθε αλλαγή στο φορολογικό σύστημα, ένεκα της συνεχούς και αδιάκοπης ενημέρωσης και άμεσης εφαρμογής όλων των οικονομικών και νομοθετικών μεταβολών, τόσο σε επίπεδο γνώσης όσο και σε μηχανογραφημένης λογιστικής υποστήριξη. Είμαστε έτοιμοι κάθε στιγμή για παροχή συμβουλών και στρατηγικών αντιμετώπισης κάθε επιχειρηματικού, επενδυτικού και φορολογικού προβλήματος που απασχολεί τους πελάτες μας.

Ανεξάρτητα από το μέγεθός ή τη μορφή της επιχείρησής σας, η εταιρεία μας, με άμεση ενημέρωση, επαγγελματική ευσυνειδησία, επιστημονική κατάρτιση και πολυετή εμπειρία, σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την λογιστική παρακολούθηση της επιχείρησής σας με σύγχρονες λογιστικές μεθόδους που οδηγούν σε άμεσα αποτελέσματα.

Γιατί ξεχωρίζουμε;

Η εταιρεία πλαισιώνεται από έμπειρους δικηγόρους, συμβολαιογράφους και μηχανικούς, ώστε να λύσουμε το όποιο ζήτημα δημιουργηθεί.

Η επιτυχία μας βασίζεται στην ποιοτική υπεροχή των υπηρεσιών μας γεγονός που αποδεικνύεται από τον ρυθμό ανάπτυξης των επιχειρήσεων που συνεργάζονται μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η ομάδα της City Tax

Σγουράκης Σταμάτης
  Σγουράκης Σταμάτης
  Λογιστής - Φοροτεχνικός Α΄Τάξης

  Απόφοιτος της Ανώτατης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών το 1986. Η επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκινάει από το 1986 ως υπεύθυνος εσωτερικού λογιστηρίου σε ένα ελαιουργείο μέχρι το 1988 όπου ξεκίνησε τη λειτουργία του λογιστικού γραφείου. Η πολυετής εμπειρία του στον κλάδο της λογιστικής-φοροτεχνικής και η καθημερινή ενημέρωση όσο αφορά στις αλλαγές της νομοθεσίας τον καθιστούν τον πλέον κατάλληλο να επιλύσει οποιοδήποτε θέμα προκύψει σε ιδιώτες και σε επαγγελματίες.

  Σγουράκης Ιωάννης
   Σγουράκης Ιωάννης
   Λογιστής - Φοροτεχνικός

   Απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα οργάνωση και διοίκησης επιχειρήσεων. Εργάζεται στο λογιστικό γραφείο από το 2011 έως σήμερα, με κύριο αντικείμενο τη συμβουλευτική των επιχειρήσεων. Από την ένταξη του στην CityTax έχει δώσει νέα πνοή στον εκσυχρονισμό της επιχείρησης με τις γνώσεις του στην πληροφορική. Ενημερώνεται διαρκώς σε σεμινάρια του κλάδου και παρακολουθεί προγράμματα σπουδών στο ανοιχτό πανεπιστήμιο με θέμα τα επενδυτικά προγράμματα ΕΣΠΑ.

   Σγουράκη Μαριλένα
    Σγουράκη Μαριλένα
    Λογίστρια - Φοροτεχνικός

    Από την αποφοίτησή της στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Παντείου το 2014 έως σήμερα εργάζεται στο λογιστικό γραφείο με κύριο αντικείμενό της τα εργασιακά θέματα και τη μισθοδοσία. Προσηλωμένη στο στόχο της να ενημερώνει άμεσα τις επιχειρήσεις για τις αλλαγές στην εργατική νομοθεσία ώστε να αποφευχθούν λάθη τα οποία κοστίζουν ακριβά!

    Πατεράκη Χριστίνα
     Πατεράκη Χριστίνα
     Λογίστρια - Φοροτεχνικός Α΄Τάξης

     Απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών από το 2011 στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής με υψηλή βαθμολογία. Η επαγγελματική της ενασχόληση με τα λογιστικά ξεκίνησε στην CityTax μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της και από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι είναι ένα άτομο που μαθαίνει γρήγορα και εξελίσσεται. Είναι υπεύθυνη τήρησης των λογιστικών βιβλίων Β΄και Γ΄ κατηγορίας.

     Τερεζάκης Σπύρος
      Τερεζάκης Σπύρος
      Οικονομολόγος

      Απόφοιτος του ΣΑΣ Οικονομικών και του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης του τμήματος Οικονομικών Επιστημών απο το 2010. Νέο μέλος της ομάδας του Citytax απο το 2020 με κύριο αντικείμενο του τα εργασιακά θέματα και την μισθοδοσία. Πάντα προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του καθώς και στο να ενημερώνεται καθημερινά στις εξελίξεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων.

      Βροντάκη Βασιλική
       Βροντάκη Βασιλική
       Οικονομολόγος

       Απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ηρακλείου το 2004 . Ξεκίνησε με την πρακτική άσκηση της το 2004 στην CityTax και παρέμεινε έως σήμερα να εργάζεται εδώ, δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό καθημερινά. Μετά από τόσα χρόνια εργασίας συνεχίζει να εξυπηρετεί με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα το πελατολόγιο της επιχείρησης.

       Γκίκα Χριστίνα
        Γκίκα Χριστίνα
        Οικονομολόγος

        Αποφοίτησε από το Εθνικο και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών το 2017, συνεχίζοντας τις σπουδες της στο ίδιο Πανεπιστήμιο, στο κομμάτι της τραπεζικής μέχρι το 2019. Το 2020 έγινε μέλος της ομάδας μας. Ξεκινώντας τώρα να μετρά προϋπηρεσία, αλλά έχοντας όρεξη, υπευθυνότητα και με άριστη συνεργασία, είναι σε θέση να καλύψει οποιαδήποτε αναγκαιότητα προκύψει.